Tenaga Penyembuhan Syukur - Akar Healing Chakra

Tenaga Penyembuhan Syukur - Akar Healing Chakra

Dalam artikel ringkas ini, saya ingin berkongsi dengan anda satu teknik penyembuhan chakra anda boleh menggunakan bila-bila masa untuk menggalakkan penyembuhan dalam badan anda. Anda boleh menggunakan kaedah ini sebelum atau selepas sesi meditasi. Anda juga boleh menggunakannya semasa berjalan bas atau memandu dalam kereta anda. Teknik ini adalah benar-benar mudah dan menghairankan berkesan. Sudah tentu, jika anda ingin mendapatkan lebih banyak terlibat dengan kerumitan, anda boleh. Tetapi untuk sekarang, mari kita bagus dan mudah.

Ia adalah berdasarkan kepada resonans antara dua Gelombang tenaga yang anda boleh dengan mudah mengaktifkan kesedaran anda. Sekuat mana-mana satu modaliti mungkin dalam toolbox penyembuhan diri, apabila anda mahir menggabungkan dua alat salunan, anda meningkatkan hasil anda dengan pesat.

1 - Chakra Root

Kami bermula dengan tenaga chakra akar. Ini pusat tenaga terletak di pangkal tulang belakang anda - atau lebih khusus, di pangkal batang tubuh anda. Ini bukan satu struktur fizikal tetapi buruj tenaga. Seperti medan magnet sekitar magnet, cakra akar anda juga mengenakan satu kuasa ghaib. Chakra ini merupakan satu vorteks bertenaga pengaruh di rantau akar kesedaran badan anda.

Memulakan proses ini mudah dengan memberi tumpuan perhatian anda pada kawasan ini badan anda - pangkal batang tubuh. Seperti yang anda melakukan ini, sedar bahawa ia bukan badan anda, anda akan mengaktifkan. Anda kebangkitan rantau ini kesedaran anda.

2 - Syukur

Seterusnya, membawa ke dalam kesedaran anda kata-kata, "terima kasih." Hendaklah perkataan mencipta sensasi mengetuk dalam kawasan akar kesedaran anda. Seperti mallets dalam piano, biarkan pengulangan "terima kasih" sentuh kesedaran anda supaya ia berdering nada syukur sepanjang kesedaran anda. Teknik ini menghantar gelombang penghargaan melalui sistem anda dan membawa badan fizikal anda ke dalam penjajaran dengan tenaga syukur. Tenaga mengharmonikan mempunyai kesan penyembuhan.

Satu lagi Versi:

Untuk versi yang lebih kompleks, dan untuk menambah lebih banyak perasaan, anda boleh berkata "terima kasih kerana ..." Oleh kerana pelbagai nikmat terlintas dalam fikiran anda, menambah mereka ke paip seterusnya. Ini bukan satu paip fizikal. Ia adalah perasaan kuasa setiap gambaran kata-kata, "terima kasih."

Bila untuk menggunakan yang Version

Versi mudah (hanya menggunakan "terima kasih") adalah yang terbaik untuk kali apabila anda sangat sibuk dan melakukan ini di latar belakang. Ia juga adalah yang terbaik untuk digunakan dalam meditasi apabila ini adalah tumpuan anda sendiri. Versi yang lebih kompleks (menggunakan "terima kasih kerana ..."), di mana anda senarai perkara yang anda berterima kasih, yang terbaik untuk kali apabila anda marah dan minda anda akan ke arah yang negatif.

Seperti yang anda menggabungkan pengaruh bertenaga chakra akar anda dengan kuasa penyembuhan terima kasih, anda mengambil milik abih lagi satu lagi keupayaan anda untuk menggalakkan penyembuhan anda sendiri. Saluran chakra akar menguatkan pengalaman anda terima kasih dan menghantar mesej yang lebih jelas untuk Hukum Tarikan untuk perlawanan. Proses ini memperkayakan pengalaman hidup anda pada tahap yang lebih mendalam daripada kita biasanya boleh mengakses dengan minda sedar.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar